Träningspass

30.07.2023

Idag tog jag mod till mig och filmade ett pass med hantlar som ni kan göra själva. Från att vara sjukt obekväm med att vara med på bild och film så har jag nu utmanat mig själv att blunda för det och faktiskt gå utanför min bekvämlighets zon och inte bara filma mig och ta bilder utan även lägga ut dem på sociala medier och här på bloggen. Ett stort steg för mig och något som inte blivit gjort om jag inte startat mitt företag och den här hemsidan med blogg. Jag vill ju dela med er så mycket jag kan för att inspirera fler till att träna bra, äta bra och må bra. För hur det än är så finns det alltid något man kan göra för att välja sin egen hälsa först. Tänkte dela några kloka ord som kom upp i mitt Instagramflöde idag cred till creativly.se för dessa ord. 

Ta till er de orden och se över vad just du kan göra för att ge dig tid och utrymme att göra något som är bra för just dig. För mig är just träning något som är viktigt för att jag ska orka. Är jag lika motiverad till träning varje gång - NEJ, men jag går ändå till gymmet och kör mitt pass för det får mig att må så mycket bättre efter det är gjort. Men jag lyssnar även på kroppen när jag känner mig omotiverad för att känna om det just handlar om motivation eller om kroppen faktisk behöver vilan -  då kanske en promenad är bättre. 

Delar lite fler bilder från dagens träning och lite lek på gymmet :)

Uppvärmning mot 100 kg. Är man snygg när man lyfter så är det inte tungt nog ;)

100 kg. Längesedan jag kunnat lyfta så tungt på grund av min rygg men idag gick det :)

Chins måste jag träna på mer om jag ska klara 10 stycken innan jag fyller 50 år. Fyller ju i juli 2024 men det tar tid att bygga styrka för denna övning.