Forever Living

Kunderna har en returrätt på 90 dagar från inköpsdagen med 100 % pengarna tillbaka-garanti, exklusive fraktavgifter. 

Jag är återförsäljare för Forever Livings produkter

Forever Living Products grundades 1978 av Rex Maughan och är ett mångmiljardföretag som tillverkar och säljer hundratals olika produkter inom hälsa och skönhet över hela världen. Forever är än idag familjeägt, och är inte bara ett företag utan som en stor familj. 

Allt började vid familjen Maughans köksbord i Arizona, USA 1978. Idag har Forever verksamhet i drygt 160 länder, och är ett av Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter. Vår vision är att erbjuda möjlighet till ett rikare liv. Rikare genom ökat välmående, och rikare genom att äga sin tid. Vi utvecklar produkter inom kosttillskott, träning, hud- och hårvård med Aloe vera som bas. Vi har även ett utbud av biprodukter, det vill säga produkter som innehåller skatter från binas magiska värld. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och vi ser att allt fler människor intresserar sig hälsosammare alternativ.

Dessa produkter är jag nu återförsäljare till och jag kommer lista några av mina favoriter nedanför men även testa nya produkter och ge er min åsikt om dom när jag testat dom ordentligt. 

Mina favoriter

Dessa favoriter har jag använt i flera år och kommer fortsätta använda!

Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.

För vem?

Det här är en produkt med många användningsområden vilket gör att den passar de flesta. Extra lämplig för dig som har, eller då och då får, torr hud. Aloe Propolis Creme passar också utmärkt för känslig hud.

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den. Hos mig har det varit på allt från myggbett och andra insektsbett till vattkoppor och solbränd hy - den är magisk!

För vem?

Det här är en produkt som alla behöver, förr eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.

Håller leendet i form i alla väder

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

För vem?

Forever Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Jag har svårt att hitta en deo som funkar på mig då jag är känslig. Har testat ALLT! Bra någon enstaka som funkar så döm om min förvåning då denna gick kanonbra. Att den inte heller lämnar fläckar på kläderna är guld värt!

Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.

För vem?

Det här är en produkt för alla som vill vara säkra på att hålla sig fräscha hela dagen. Den milda doften gör att den passar lika bra för både honom och henne.

Har testat en burk

Mer på bloggen om dessa

8 miljarder mjölksyrabakterier till din tjänst

Forever Active Pro-B™ innehåller 8 miljarder levande mjölksyrabakterier från 6 olika noggrant utvalda bakteriestammar, i kapslar som är lätta att svälja och löses upp när de nått sin destination. Paketerade i en praktisk förpackning, kräver inte kylförvaring och är perfekt att ta med på resan.

Forever Active Pro-B™ passar dig som vill ha ett kosttillskott med mjölksyrabakterier i din vardag – eller för dig som skall ut och resa. Eftersom produkten är helt fri från animaliska ingredienser lämpar den sig väl för både veganer och vegetarianer.

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler

Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

För vem?

Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

Har ätit en månad

Mer på bloggen om fiber


Forever Fiber är en annan produkt jag kommer testa. Kostfibrer är en viktig del av att äta hälsosamt. Forever Fiber hjälper dig att få in fibrer i din kost utan att tillföra onödiga kalorier.

De flesta av oss känner till att fibrer är bra, men många äter ändå för lite. En lagom mängd för vuxna är cirka 25-35 gram fibrer per dag. Forever Fiber passar för alla som vill få i sig mer fibrer och samtidigt ha kontroll på sitt kaloriintag. Passar extra bra för de som vet med sig att de inte äter en särskilt fiberrik kost.

Nyfiken på 

Marint kollagen är en uppstickare som jag kommer testa. Denna prisvinnande produkt boostar dig med kollagen, vitaminer och mineraler med fullt fokus på hudens naturliga skönhet. Din hud visar hur du mår, insidan speglar av sig på utsidan. Forever Marine Collagen passar både kvinnor och män som vill ta hand om sin hud inifrån och ut för att bli sitt allra fräschaste jag. Helt enkelt för dig som vill unna din hud något alldeles extra.