Sommarens måste från Forever Living!

31.05.2024

Den här vill du inte vara utan!

Detta är min absoluta favorit från Forever Living. Inte för att att alla andra produkter är sämre utan för att användningsområdet för denna är så mångsidig. Aloe Vera Gelly har funnits i mitt husapotek sedan nästa 17 år tillbaka och jag vill inte vara utan den. Den är magisk till att lindra klåda och sveda! Hos mig används den mest på våren och sommaren främst på mina barn men även på mig och ibland på mina djur. Det vi använder din till är på myggbett, getingstick när jag trampade i ett bo med ettermyror 😮, på solsveda. Jag har använt den på hunden om den fått något stick eller bett för att lindra klådan. 

VATTKOPPOR!!! när barnen var små och var fulla i koppor, vi fick medel från läkaren för att minska klådan testade potatismjöl och andra husmorstips men icke att det lindrade tills jag strök ut en lindrande hinna av Aloe Vera Gelly. Då infann sig lugnet i kroppen på barnen 💗 Jag har även sålt den till föräldrar vars barn fått vattkoppor och de inte hittat någon lindring innan de fick tag på denna magiska produkt 😍

Aloe Vera Gelly är Aloe Vera planta på tub. Den är lugnande och vårdande, fettfri och fuktbevarande och absorberar snabbt i huden.

Vill du också ha denna? Du kommer inte ångra dig! Klicka på länken nedan, de första 20 får 155 rabatt på produkten 💗

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med produkten så lämnar Forever Living hela 90 dagars nöjd kund garanti!!!+

Önskar dig en fin helg 🌺🦋