Så mycket som händer just nu....

13.03.2024

Har så många roliga saker på gång

Hej på er! Nu var det länge sedan jag skrev här. Senast vid årsskiftet och nu är vi inne i mars 😲

Jag har haft fullt upp, dels med mitt "vanliga" jobb men även att försöka få igång min egna verksamhet. Som det är nu så fokuserar jag på att jobba mer online och kan erbjuda så många fantastiska kurser för dig som vill prioritera din egen hälsa oavsett om det handlar om klimakteriet, viktnedgång, träning eller kombinationen av alla dessa. Jag har skrivit en E-bok som går att ladda ner. Lägger in den här också. I den får du grundläggande tips om hur du kan tänka om du vill göra en livsstilsförändring - dessutom med ett unikt erbjudande som går ut 1 april så ladda ner boken och ta del av detta 😍 

Ju mer jag själv utvecklas ju mer vill jag utveckla företaget och känner att jag är precis på rätt väg. Kvinnors hälsa är det jag vill prioritera. Strength By tina handlar om Hälsa, Kost och Träning i detta kommer också kvinnor i klimakteriet. Detta bortglömda, oprioriterade ämne vill jag ska ta mer plats i våra liv och då menar jag i form av kunskap om ämne och hur man ska kunna hjälpa sig själv men även hur ens partner och arbetsgivare kan stötta. Vi på Formbar hade en live om detta på Internationella kvinnodagen. Lägger in den här så kan ni se den. Ett oerhört viktigt ämne!

Lägger in möjligheten att ladda ner min e-bok här också. Man fyller i sina uppgifter i formuläret så kommer den i din inkorg på mailen - toppen ju!

Om du inte redan gjort det så rekommenderar jag dig att gå in på formbar för att se vilka kurser vi erbjuder. De flest kurser innehåller kosttillskott från Forever Living just för att vi vet hur mycket de gör för vår hälsa och hur mycket de hjälper till vid en livsstilsförändring. Vi fokuserar mycket på vår maghälsa, detta då vi vet att över 80% av vårt immunförsvar sitter i mag-tarmkanalen, då är det extremt viktigt att magen och tarmen mår bra. Att ta tillskott av probiotika och fiber kan därför inte bra hjälpa dig att få en väl fungerande mage (med regelbunden tarmtömmning) utan det kan även hjälpa dig till att öka din förbränning. 

Jag tar tillskott varje dag, alla kommer från Forever Living, de jag äter är Omega 3, Aloe Vera Gel (dryck), probiotika och fiber. I perioder tar jag även multivitaminerna Vitolize. Det är så många saker som påverkas i kroppen av klimakteriet och att hjälpa min kropp genom bra kost och tillskott är det minsta jag kan göra för mig själv. Att därtill lägga till styrketräning och promenader så gör jag allt jag kan för mig själv och min hälsa.

Vad gör du för din hälsa? 

Lägger en rabattkod med 15% på ditt köp hos Forever Living så kan du också ta del av dessa fantastiska produkter. Kommer skriva mer om dom längre fram men jag kan bara säga att jag är oerhört nöjd med dom och kommer inte byta märke. Jag menar om företaget erbjuder 90 dagar nöjd kund garanti - även om produkten du köpt är slut, då måste de ju vara bra??? Ja, jag tycker då det!

Önskar dig en fortsatt trevlig kväll 🌆