Önskar er en glad 1:a maj

01.05.2024

Dags för en uppdatering av mina tjänster

Sedan ett år tillbaka när jag startade mitt företag har jag erbjudit personlig träning på lokala gymmet - Träningsstället. Detta har varit så kul och givande men också tagit mycket energi, något jag inte haft överskott av nu när jag är i klimakteriet. Jag har därför valt att pausa den tjänsten till förmån av att utöka mina tjänster kring online coaching av kost, träning och hormonrådgivning. En del i detta är att jag utbildat mig till hormonrådgivare och håller på att utbilda mig till Lic. Kostrådgivare. Har även genom min utbildning till hälsocoach online fått en gedigen kunskap kring klimakteriet, hormoner, kost och livsstil så nu är jag redo att utöka min verksamhet med dessa tjänster.  

Kommer uppdatera hemsidan lite mer om mina tjänster och vad de innehåller så snart jag hinner och ser fram mot nya utmaningar inom detta viktiga ämne - kvinnohälsa. 

När jag gick utbildningen till personlig tränare ingick föreläsningar om näringslära och kostrådgivning men jag vill gärna ha en licens även till kostrådgivare så det håller jag på med just nu och räknar med att vara klar med den innan semestern. 

Behöver dock er hjälp. jag har en uppgift där jag ska be en person skriva kostdagbok under fyra dagar och hoppas att någon här inne vill hjälpa mig med det. Uppgiften ser ut så här ⬇️

Skicka ett mail eller meddelande på Facebook eller Instagram om du kan hjälpa mig med detta så vore jag jätte tacksam. Behöver en person 🦋

Ha nu en underbar vårdag denna 1:a maj, ut och njut i solen ☀️😎

/Tina