Nyheter till min verksamhet!!!!

10.10.2023

Uppdate om vad som är på gång

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag jobbat en del med mig själv det sista och har vid flera tillfällen gått utanför min Comfort Zone, något jag uppmanar fler att göra :) Det är lärorikt, utmanande och väldigt roligt :) Inom ett några dagar kommer jag börja sälja produkter från ett känt företag. Produkter jag har använt i flera år och som jag av förklarliga skäl fortsätter använda då jag gillar produkterna mycket. Så snart kan ni också köpa dessa av mig - hur bra!!! Som en uppstart kommer jag även ha en finfin rabatt till de första 20 kunderna så det är först till kvarn som gäller! när ni handlat kommer produkterna hem till er med posten. 

Detta är min fösta nyhet. Senare den här månaden kan jag avslöja ännu en nyhet som handlar om hälsa och coaching men där även dessa produkter är inblandade - kommer bli SÅ BRA!

SÅ! På fredag förmiddag kommer ni få veta vilket företag jag kommer samarbeta med och på fredag kväll 19,00 släpper jag länken som ger de första 20 kunderna 15 % rabatt!!!

Nedan får ni en liten teaser om det andra jag har börjat jobba med och just nu går grundutbildning för. I november startar det upp på riktigt även med detta!

Ha det gott så länge!

/Tina