Erbjudande

26.12.2023

Till en mer hälsosam livsstil

Just nu och fram till 31 januari 2024 har jag ett erbjudande på Online Coaching och kostrådgivning. Bästa dagen att starta ditt nya hälsosamma liv är IDAG! Så passa på nu när priset är så förmånligt som det är just nu. 

Programmet vänder sig till dig som vill ändra din livsstil och bli mer hälsosam men vad som är hälsosamt eller inte är individuellt. Vad som är hälsa för mig idag kanske inte är hälsa för mig om ett år och vad som är hälsa för mig kanske inte är hälsosamt för dig 🌟

Så var börjar du 💪🏽

Ta reda på vilka behov du har när det kommer till kost, träning & återhämtning. Vi är alla olika och inget är rätt eller fel här.

Gör en plan - När du tagit reda på dina behov så är det dags att lägga din plan. Hur mycket behöver du äta för att må bra? Hur mycket rörelse behöver du och på vilket sätt behöver du planera in återhämtning? Ställ inte för höga krav på dig själv utan starta där DU är idag. Tränar du inget alls idag så är det inte rimligt att börja med 4 entimmes pass i veckan - sätt rimliga mål!

Genomför din plan - Nu är det dags att få din planering i rullning. Hitta rutiner och kontinuitet. Motivation kommer finnas där ibland, men inte alltid så det är inte motivationen du ska luta dig mot i det här fallet (heller). Så rutin, rutin och återigen RUTIN. Oftast är det den här delen som är den svåraste och ger störst utmaning eftersom det ska kombineras med resten av livet ♥️

Då detta inte alltid är självklart för alla och att det är ok att behöva ta till hjälp utifrån för att reda ut vad som är det bästa för just mig själv så finnas jag här och kan hjälpa dig med just detta. Så återigen. Passa på att ta emot hjälpen till detta fantastiska erbjudande och skapa din nya livsstil NU.

Här nedanför kan du läsa mer om erbjudandet och vad som ingår.