Diplomerad Hormonrådgivare

20.04.2024

Ny Utbildningstitel 🦋

Jag vill satsa fullt ut på att jobba med min online verksamhet och då vill jag också ha med mig så mycket kunskap som möjligt för att kunna göra så bra jobb som möjligt. Mitt fokus är som mitt företagsnamn säger (strength) Styrka -hälsa, kost & träning därför har jag nu tagit steget att utbilda mig till hormonrådgivare, fick mitt svar idag att jag är godkänd och diplomet kommer på posten inom ett par veckor. 

Varför hormonrådgivare då? Jo, ju mer jag lär känna mig själv och min egen kropp i klimakteriet, desto mer inser jag hur lite kunskap jag hade och hur lite kunskap samhället i stort har om klimakteriet och då är det ännu sämre när vi pratar om förklimakteriet. När jag jobbar med mina klienter vill jag förstå helheten i varför de mår som de mår, varför de gått upp i vikt i 45-50 års åldern och varför de upplever det så svårt att gå ner - det är väl bara kalorier in - kalorier ut? Riktigt så enkelt är det inte och det har jag massa kunskap om nu och vet hur jag ska hjälpa klienten att må bättre och nå sina vikt och träningsmål även i den här åldern. 

I min utbildning till Lic. Personlig tränare hade vi med en ganska omfattande del om näringslära men jag är inte Lic. Kostrådgivare. Så nu när jag läst färdigt till hormonrådgivare har jag även investerat i att utbilda mig till Lic. Kostrådgivare också. Kommer nog hinna färdigt med den utbildningen innan sommaren som det ser ut nu 😍

Så mycket spännande det finns att lära sig därute 🦋 

/Tina