Presentation av mig och Strength By Tina

04.07.2023

Förskolläraren som blev Studie- och yrkesvägledare som blev Lic. Personlig Tränare

Vilken tur vi har att vi hela tiden kan utvecklas och lära oss nya saker. Att vi, när vi vill i livet kan läsa en utbildning som tar en vidare i karriären och ger nya möjligheter att få jobba med sitt intresse. 

Som pedagog och vägledare har jag alltid jobbat med barn, unga och vuxna. Jag har därför en gedigen erfarenhet av att möta människor i olika stadier i livet och kunnat vägleda dem vidare utifrån deras intressen och kompetenser. Denna erfarenhet tar jag nu med mig in i min nya verksamhet som Personlig Tränare och Online Coach. 

När jag skulle starta mitt företag satt jag länge och skrev ner olika namnförslag lade till och tog bort olika namn, visste inte riktigt vad jag ville förmedla i namnet. Till slut kom jag fram till att STYRKA är något jag vill ska genomsyra min verksamhet och coaching. Jag vill rikta fokus från viktnedgång och att vara/bli smal till att träna och äta för att bli stark och hälsosam. Om man har ett behov av att gå ner i vikt för hälsans skull så kommer viktminskningen med på resans gång om man följer ett bra kost och träningsupplägg.

- Därav namnet Strength By Tina

I denna blogg kommer jag i första hand göra inlägg som handlar om just hur man ska tänka kring kost och träning för hälsan. Att en viktnedgång kan vara viktig ur en hälsosynpunkt men att vi kan skapa en hälsosam viktnedgång genom att lära sig äta bra mat med bra råvaror och att man kan äta all mat men inte alltid. 

Kram Tina