Breddat min kompetens

07.12.2023

Jag valde att utöka min kompetens inom hälsa

Under hösten har jag läst en kurs till hälsoinspiratör. en kurs som var lärorik och givande. Men jag har känt att jag saknat något inom kost, träning och hälsa, både när det gäller kunskap men även när det gäller hur jag vill jobba. 

I september valde jag därför att hoppa på kursen och konceptet hälsocoach online. Under 6 veckor gick jag grundutbildningen för att kunna jobba som hälsocoach online. Examinations uppgiften var därefter en fyra veckor lång kurs som heter Walking Queen. Nu samarbetar jag därför med Hälsocoach online och Formbar Kvinna som ett Franchise koncept. Genom detta säljer vi kurser som handlar om kvinnohälsa, hormonbalans och klimakteriet.  Detta var vad jag saknade - mer kunskap och att kunna jobba mer mot kvinnohälsa. 

Så! Från och med nu kommer jag även erbjuda flera olika kurser om allt från Hormonell Harmoni , Formbar Kvinna och 9 dagars återhämtning för din lever och flera andra kurser. 

Vi har även flera intressanta Facebook grupper som jag rekommenderar dig att gå med i. Där får du ta del av massa kunskap om kvinnohälsa, hormoner och klimakteriet bl.a. Klimakterieklubben  och Hälsocoachonline. I grupperna är det lives varje vecka utifrån ett tema. Måndagar klockan 19,00 t.ex. är det Klimakterieskolan, där tas allt som kan kopplas till klimakteriet upp. Torsdagar klockan 12,00 är det också en live, då med lite olika teman med allt från klimakteriet till hur man kan använda olika digitala verktyg för sin digitala verksamhet - detta och mycket mycket mer finns med i dessa grupper!

I kurserna vi erbjuder ingår det även en del kosttillskott, detta då vi ofta äter för lite av vissa näringsämnen som är avgörande för vår hälsa och för att vi kvinnor hamnar i hormonell obalans som kan hjälpas av vissa tillskott. Tillskotten vi använder kommer från Forever Living. Deras produkter är av hög kvalitet och genomtänkta in i minsta detalj för att kroppen så bra som möjligt ska ta upp all näring. 

Med detta så ser jag med spänning fram mot att utveckla min verksamhet och hoppas ni är med mig på denna resan för ju fler vi är desto mer kan vi påverka. 

Jag är oerhört tacksam att jag tog steget att utbilda mig och starta eget företag. Nu siktar jag mot nya spännande möjligheter och höjder 😍🦋

/Tina