Vad innebär en konsultation?

10.11.2023

Den är ALLTID gratis hos mig!

Som ni vet är jag personlig Tränare och jobbar med det på Träningsstället i Bengtsfors. Allt som ingår i min tjänst kan ni läsa om på  den här sidan: https://www.strengthbytina.se/personlig-tranare/

I bland kan det dock kännas jobbigt att ta kontakt om man inte vet riktigt vad det innebär ATT ta kontakt. Så jag tänkte försöka förklara vad en konsultation innebär hos mig.

Som rubriken säger så är en konsultation ALLTID gratis och ALDRIG bindande! Det är först när vi bestämmer att vi ska samarbeta som den är bindande. 

Det du gör är att du kontaktar mig, antingen via kontaktformuläret du hittar i knappen här nedan.

Eller så kontaktar du mig via Instagram eller via Facebook, knappar hittar du nedan. Vi bestämmer en dag och tid som jag ringer upp dig och så har vi ett förbehållslöst samtal om vilka mål du har, ditt utgångsläge, skador, ekonomi för att kunna köpa tjänsten, hur lång tid jag tror är rimligt att kunna nå målet på, om du har skador och/eller sjukdomar att ta hänsyn till m.m. 

Utifrån allt detta kan jag säga om jag kan hjälpa dig eller om jag anser att du ska söka någon annan profession först eller så kan du säga nej det här funkar inte för mig eller ja, det här kommer funka fint - vi har en match!

Hoppas den här informationen hjälpte dig och att du tar kontakt om du är nyfiken på hur jag skulle kunna hjälpa just dig.

/Tina