Recension av Forever Living produkter

14.11.2023

Har testat två, för mig nya produkter

Forever Active Pro-b och Forever fiber

Jag har under flera år haft problem med min magen. Blev mycket bättre när jag började äta glutenfritt men det sker ändå någon enstaka gång att magen helt havererar. Jag upplever efter en kur med denna att magen känns och mår mycket bättre. Jag har tagit dom tillsammans med Forever fiber så bakterierna får en bra föda för att gynna deras tillväxt så mycket som möjligt.

Dessa kapslar tog jag tillsammans med Forever Fiber.

Tillsammans med Forever active Pro-B och min mage mår fantastiskt. Jag har inte testat mig mot glutenintolerans men upplever som sagt en enorm skillnad på magen sedan jag slutade med gluten men har en fundering på om jag ska testa lite gluten för att som om det är just gluten jag inte tål eller om magbakterierna varit så dåliga innan så det har varit därför jag haft en så dåligt fungerande mage. 

Har dock ännu inte vågat testa gluten så det jag gör nu är att fortsätta med mycket fibrer och tar därför detta som extra tillskott, pausar med Forever Active Pro-B för att se vad som händer.

Har du någon gång ätit penicillin eller antibiotika så räkna med att du behöver tillföra probiotika och för att de ska gynnas så mycket som möjligt så måste de få bra mat- deras favoritmat är fiber som vi ofta har svårt att få i oss tillräckligt av.  Livsmedelsverket rekommenderar att vi minst ska få i oss 25-30 gram fiber/dag. Det är inte helt lätt att komma upp i om du inte äter mycket grovt bröd eller grova grönsaker. Om så är fallet skulle jag varmt rekommendera att du tillför dessa två tillskott. 

/Tina