Nyhet nummer 2

28.10.2023

Jag är Hälsocoach Online

Sedan 25 september har jag gått en digital utbildning för att bli Hälsocoach online. Jag kommer numera även sälja digitala kurser med kvinnohälsa som fokus i kombination med produkter från Forever Living. Som examination kommer jag genomföra kursen "Gå dig i form på 4 veckor - Walking Queens" En kurs där vi bl.a. har ett motions schema där grunden är promenader men även annan träning finns med. Det kommer finnas kostråd och information och tips om klimakteriet m.m. Kort sagt en kurs med kvinnohälsa i fokus! 

Ni vet när det känns så där bra i magen när man är på väg någonstans i livet. Så känns det för mig nu. Tror på min satsning i detta och känner att det kommer bli kanonbra för mig. 

Jag hoppas ju så klart att ni vill vara med mig dessa 4 veckor på Walking Queens och jag har genom länken här en grym rabatt som gör att ni enbart betalar 49 kronor för en 4 veckors kurs - grymt bra ju!!! För att få rabatten måste ni lämna namn och e-post via denna länk: https://famous-fashion-67544.myflodesk.com/u7zkabqjro När ni gjort det går ni till er inkorg där finns nu ett mail med en kod som ni kopierar och sedan använder via knappen längst ner i det mailet där det står "anmäl dig här med din kod" 

Hoppas jag kommer se flera av er på min examinationskurs - vore jättekul att få coach er i er hälsoresa och att ni kan få den coachingen för bara 49 kronor med min kod!!!

Andra kurser jag erbjuder så småningom kommer det finnas information om på en egen flik här på hemsidan men via knappen kan ni själva se vad som erbjuds:   

/Tina