Hösten är här!

21.10.2023

Vad gör du för dig själv?

Stormen ven i natt och min känsla nu är att jag vill gå i ide :) Som många av er vet så är jag en frusen själ och även om jag är i klimakteriet så har inte det ändrats - ännu. Men oavsett vädret och årstid så är det ju viktigt att vi tar hand om oss själva. så vad kan vi göra för att fortsätta må vårt bästa jag? 

Rörelse: Vet ni att WHO rekommenderar minst 150 minuters rörelse per vecka där pulsen får gå upp ordentligt. Ibland kan det vara svårt att komma upp i men genom den här mallen jag delar nedan kan du kryssa i ett hjärta för varje 10 minuter fysisk rörelse du gör för man kan ju faktiskt dela upp dessa 150 minuter. Så ta en promenad när det passar eller använd dina trappor inomhus om du har några, dammsug eller gör knäböj - allt räknas. Gå gärna med i gruppen "kom i form online - klimakteriet, hormoner, balans och kvinnor. Kom i form online - Klimakteriet, hormoner, balans & kvinnor!

Där kan vi peppa varandra och gå tillsammans!

https://www.facebook.com/groups/komiformonline

Laga, ät och njut av god mat. Delar ett recept på en god Citronkyckling att tillaga och njuta av en stormig höstkväll. Ligger längre ner i fältet.

När du njuter av maten så gör det med dämpat ljus, lite levande ljus - varför inte något gott doftljus. Efter maten så tar du hand om dig själv med ett hemma spa t.ex. med en ansiktsmask. Forever Living säljer en prisvinnande Bio Cellulosa mask som ska vara magisk. har inte testat den själv ännu men det kommer. 

När du njuter av din ansiktsmask så slappnar du av med en bra bok eller skriv ner saker du är tacksam för. 

Oavsett väder och årstid så måste vi ta hand om oss själva och se till att vi gör det som är bäst för oss. Så här kommer då också receptet på Citronkyckling med oliver som jag lovade :)

Var så goda! Hoppas just du hittar något som passar dig och att du kan njuta av denna stormiga helg.

Önskar dig en fin dag! 🍁🍂🍁