Formbar Kvinna

Formbar erbjuder dig som kvinna som är i eller närmar sig övergångsåldern förebyggande friskvård och kunskap för att möta kroppens förändringar.

Genom kunskap och insikter hjälper vi dig att gå igenom det naturliga åldrandet stolt och stark.

Vi erbjuder enkla och tydliga onlinekurser samt övrig kunskap för att du ska äga din ålder och få hjälp med en livsstil som hjälper dig att dämpa de symtom som många kvinnor möter.


Låt din kroppsliga förändring bli en symbol för vishet, erfarenhet och självinsikt och ett starkare du.

Några av kurserna vi erbjuder!

Känns det där med klimakteriekossa, på väg att bli tant och ha kommit till den ålder du innan sett som så långt bort svårt att anamma?

Att känna sig ung och stark samtidigt som du på något sätt inser att du förknippas med den bild som finns av klimakteriekvinnan och vem blir du efter klimakteriet idag är ju en kris i sig. Det blir ju inte bättre av att dina hormoner kommer i totalt kaos och påverkar dig vare sig du vill eller inte.

Du ska inte behöva vare sig skäms, leva i det tysta ha brist på tillgång till kunskap om var du kan vända dig och vad du kan göra för att gå igenom denna tid stolt & stark och komma ut på andra sidan som en uppgraderad version av dig själv.

Låt klimakteriet göra dig stark. Det vore oprofessionellt att lova dig balans i den utsträckningen att du blir symptomfri. Däremot kan vi hjälpa dig att få de bästa förutsättningarna både fysiskt, psykiskt och socialt så att du stolt starkare, vitalare och stoltare kan möta klimakteriets möjliga utmaningar.

Levern rensar blodet från allt skräp. För att kunna göra sitt jobb behöver den en paus och extra näring med jämna mellanrum. Den behöver få hjälpa med att städa bort skräp.

Levern sköter även hur kroppen lagrar och distribuerar näring och energi. Förutom att lagra viktiga näringsämnen som olika sockerarter som glykogen/glukos, olika vitaminer, mineraler, fytokemikalier, antioxidanter samt andra livsviktiga näringsämnen, så är den även en mästare på att omvandla näringsämnen och utför lite över 2000 kemiska funktioner.

En frisk och vital lever ger dig en stabil och bra grund för hormonell balans. Se det som en trygg plattform att vila på för att få en så bra hormonell balans som det bara går.

Vi förstår att klimakteriet är en svår tid för dig som kvinna.

Det påverkar inte bara din kropp, utan även ditt mentala välmående.

Detta kost- och livsstilsprogram specialanpassat för kvinnor 40+ & klimakteriet och är särskilt utformat för att hjälpa dig uppnå hormonell balans och bemöta de utmaningar som klimakteriet medför.

Hormonell Harmoni kombinerar fördelarna med periodisk fasta, extra fibrer, Medelhavskostens rikedom och fokus på tarmhälsa för att skapa en holistisk, effektiv och hållbar metod.